by  in Blog

5 inspirerende dagen voor meer mindfulness

Wist je dat je brein dol, of zeg maar gerust “FAN” is van problemen oplossen. En dan bedoel ik niet een beetje fan maar “fan” tot aan het stalken van haar favoriete artiest.

Ons brein is fantastisch, fascinerend, briljant en tegelijkertijd ook oorzaak van ons lijden. Het is de geest die ons vertelt dat de situatie en/of ons gevoel anders zou moeten zijn. De geest werpt zich op als manager van ons geluk en heeft het daar behoorlijk druk mee.

Hoe zou het zijn, om te voelen wat we voelen, te ervaren wat we ervaren, zonder daar direct iets mee te moeten? Zonder direct in de verandermodus te schieten?

Na inmiddels 7 jaar meditatie-ervaring kan ik met je delen dat mindfulness meditatie, rust geeft, inzicht, ruimte en transformatie. Tussen de situatie en onze reactie vind je vrijheid!

Met deze gratis 5-daagse online training nemen we gedurende de dag even een moment om onszelf op te laden en vandaar uit te kijken hoe we de dag verder willen voortzetten. Ik reik je “tools” aan om vanuit die verandermodus even te pauzeren en vandaaruit kun je bewust handelen. We beoefenen opmerkzaamheid in alledaagse situaties, zodat je dit ook na de training kunt blijven toepassen. We schakelen van doen en veranderen naar ruimte geven aan “dat” wat zich laat zien. Het mooie hiervan is dat jij daarmee in je kracht staat. Niemand behalve jij weet wat jij van moment tot moment nodig hebt. Jij bent de coach!

Van 1 januari tot en met 5 januari 2017, krijg je 5 dagen online toegang tot jouw online werkboek. Je vindt hier iedere dag inspiratie, inzicht oefeningen, mindful moments en meditaties in audiobestanden.

Doe je mee? Je bent van harte welkom! Schrijf je hier in: http://eepurl.com/crIO9n

 

Bonus: Bij jouw inschrijving ontvang je gratis de Work Break meditatie van I Am Mindful.

Anita5 inspirerende dagen voor meer mindfulness